Afbeelding

Samba Night op de kermismaandag

Centrum 64 keer gelezen
UDEN - De kermismaandag is er een met volop Samba, Latin, en tropische sferen op de Udense kermis. Vanaf 19.00 uur zullen diverse acts en groepen de kermis opzwepen met muziek, dans en veel gezelligheid.

[image=186064]

Sambastica
Sambastica bestaat uit een groep enthousiaste mensen, uit Den Bosch en omstreken, die het allemaal een uitdaging vinden om door middel van optredens hun percussiekunsten en aanstekelijke Braziliaanse ritmes te laten horen. Sambastica timmert sinds de oprichting op 17 september 2008 hard aan de weg om een goede show neer te zetten. Het geeft een enorme kick om het publiek te zien dansen en genieten van opzwepende sambamuziek.

Aventurado
Samba percussieband Aventurado Baterei uit Eindhoven was een van de eerste sambabands uit Nederland en opgericht in1990. Op een goede samba-beat kan niemand stil blijven staan. Zij staan dus garant voor een enerverende avond of middag.

Samba van Fruta Exotica
De Braziliaanse Samba van Fruta Exotica maakt van iedere gelegenheid een spetterende belevenis waarbij het publiek zich nog lang zal heugen en zullens preken over de wervelende acts. Fruto Exotica beschikt over een selectie van proffessionele samba danseressen in prachtige kostuums. Met gevoel voor sfeer en passie word entertainment verzorgt voor allerlei gelegenheden.

Banda Nobra
Deze band treedt veel op en daarnaast gaan de muzikanten geregeld op de bonnefooi ergens spelen. Ze hebben al de meest uiteenlopende optredens gehad: op allerlei festivals, in de kroegen en tijdens Europacup wedstrijden van PSV.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant