Afbeelding

Winnaar Nobru EK-Poule 2012 bekend

Zakelijk 38 keer gelezen
UDEN - Harrie Kruissel uit Eindhoven heeft vrijdag de hoofdprijs van vijfhonderd euro in ontvangst genomen van de Nobru EK-Poule 2012. De afgelopen maand hebben tweehonderd enthousiastelingen deelgenomen aan deze wedstrijd. In een nek-aan-nekrace bleef Kruissel de concurrentie op de eindstreep een luttel aantal punten voor.

[image=219649]

Harrie Kruissel (alias Tochtstrip) is een fervent voetballiefhebber en is sinds tientallen jaren lid van SV Unitas ’59 uit Eindhoven. “Van jongs af aan ben ik actief voetballer, heb een tijdje in het bestuur gezeten, waarbij ik de laatste jaren diverse activiteiten binnen de club organiseer. We bezoeken regelmatig wedstrijden van PSV en zijn jaren geleden ook eens naar de oranjecamping van het Nederlands elftal in Portugal geweest”, vertelt een enthousiaste Kruissel.

Techneut in hart en nieren
Kruissel, die momenteel als Project Engineer werkzaam is voor Gemco International, is een techneut in hart en nieren en heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan binnen diverse hightech bedrijven. “Ik heb voor het Europees Kampioenschap voetbal aan verschillende poules meegedaan, waaronder die van Nobru. De voorspellingen heb ik vrij snel ingevuld, zonder er goed bij na te denken. Dat ik uiteindelijk de poule heb gewonnen, verraste mij wel”. Tijdens een informele bijeenkomst op het kantoor van Nobru Technisch Personeel werd de tegoedbon van vijfhonderd euro, inclusief een bos bloemen aan Harrie Kruissel overhandigd.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant