Afbeelding

Sportieve verbroedering op tennistoernooi

Sport 37 keer gelezen
VEGHEL – De dertiende editie van de Veghelse RABO Tenniskampioenschappen staat voor de deur. Het is tegelijkertijd ook de laatste keer dat Huub Wijnhoven en Toon Ketelaars namens TV Frisselstein in de organisatie zitten. Al sinds de eerste editie zijn de twee betrokken bij het tennisevenement. “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan”, zegt Wijnhoven lachend.

[image=219645]

“We hebben het altijd met veel plezier gedaan, maar zijn nu op een leeftijd gekomen dat het goed is geweest”, vult Ketelaars aan, “het is tijd voor nieuw bloed.” In 2000 werd het tennistoernooi, op initiatief van Cor Vissers, voor het eerst gehouden. Het idee erachter was om alle kerkdorpen te verenigen in één toernooi. Ook al stoppen de heren in het bestuur van de RABO Tenniskampioenschappen, ze verdwijnen niet helemaal naar de achtergrond. “We blijven komende jaren nog wél de hamburgers bakken”, zegt Ketelaars lachend. “De zaak staat in ieder geval zo goed op de rails dat we met een gerust hart kunnen vertrekken”, besluit Wijnhoven.

Inschrijven
De Veghelse RABO Tenniskampioenschappen zijn van 6 tot en met 19 augustus bij Tennisvereniging Frisselstein in Veghel. Iedereen vanaf 17 jaar die in Veghel woont of lid is van een Veghelse tennisclub kan zich tot en met 25 juli inschrijven op www.toernooi.nl. De categorieën zijn 3 tot en met 9. Ook de supporters zijn het hele toernooi welkom om aan te komen moedigen. De finales vinden op zondag 19 augustus plaats van 10.00 tot 17.00 uur.
(foto: Peter Kuijpers)
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant