Afbeelding

Kruising Sint Janstraat-Kerkstraat 2 weken dicht

Centrum 101 keer gelezen
UDEN - Vanaf 6 augustus wordt de kruising St. Janstraat – Kerkstraat twee weken afgesloten om de riolering te verleggen. Later volgen de Pastoor Spieringsstraat ter hoogte van de Marktstraat en Promenade. Dit alles om het Centrumplan Hoek Promenade te kunnen realiseren. Dit jaar wordt het terrein bouwrijp gemaakt en volgend jaar wordt het woonwinkelcomplex gebouwd. De winkels worden naar verwachting medio 2014 geopend.\

[image=142586]

Met de vervanging van het vuilwaterriool wordt ook een regenwaterriool aangelegd voor afkoppeling van het hemelwater. Beide rioolstelsels komen onder de te verleggen Pastoor Spieringsstraat te liggen. Hiermee is het bouwperceel voor het woonwinkelcomplex vrij van obstakels. De verlegde Pastoor Spieringsstraat wordt voor de bouw van het complex uitgevoerd in een asfaltverharding voorzien van een parkeergedeelte net zoals het wegprofiel voor het zwembad en bioscoop het geval is.
Na deze afsluiting van 2 weken wordt de Pastoor Spieringsstraat in september nog een keer afgesloten om de nieuwe riolering op de bestaande riolering aan te sluiten. Uiteraard is dit alles afhankelijk van de weersomstandigheden.

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer ter plaatse omgeleid. Voor meer informatie: www.uden.nl, via Actueel/werkzaamheden/Uden Centrum/Centrumplan Hoek Promenade.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant