Afbeelding

Verenigingen centraal in speciale krant

Algemeen 59 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Bij de meeste clubs en verenigingen staan de activiteiten momenteel op een laag pitje, maar na de zomerstop komt daar weer verandering in. Dan beginnen de voorbereidingen, trainingen, clubavonden, repetities en wedstrijden weer. Ook verschijnt dan weer een speciale editie van Stadskrant Veghel en het Udens Weekblad. Daarin kunnen clubs en verenigingen zich presenteren aan het grote publiek.

[image=219612]

De speciale verenigingeneditie valt op vrijdag 31 augustus op de deurmat bij zo’n 43.500 huishoudens in de regio Uden-Veghel. Een uitgelezen kans dus voor (sport)clubs en verenigingen om hún activiteiten onder de aandacht te brengen bij een groot lezerspubliek. Sportclubs, zangkoren, verzamelverenigingen, wandelclubs, enzovoorts: iedereen kan meedoen. Wie weet bevinden zich onder die lezers wel nieuwe leden, vrijwilligers of zelfs sponsoren.

Kopij opsturen
Voor een aangepast tarief van € 50,- (exclusief btw) kunnen verenigingen een tekst (maximaal 200 woorden), foto én logo plaatsen. Die wordt in een opvallend kader (afmetingen: 278 x 65 millimeter) in kleur geplaatst op de speciale verenigingenpagina’s. Wie behoefte heeft aan meer informatie, kan de media-adviseurs van het Udens Weekblad/Stadskrant Veghel benaderen. Dat kan telefonisch: (0413) 25 30 80 of per .

[image=219611]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant