Afbeelding

Fotowedstrijd 'virtueel bankieren' Rabobank

Zakelijk 63 keer gelezen
UDEN/VEGHEL – Steeds vaker maken klanten voor hun dagelijkse bankzaken gebruik van de telefoon, internet en de geldautomaat. Rabobank Uden Veghel introduceerde daarom eind mei haar nieuwe virtuele kantoor. In dit kader houdt Rabobank Uden Veghel de fotowedstrijd ‘Breng Virtueel bankieren in beeld!’.

[image=219610]

Klanten kunnen tegenwoordig via www.rabobankudenveghel.nl ‘face-to-face’ in gesprek met een adviseur om bankzaken snel en gemakkelijk te regelen. Ook telefonisch is de bank beter bereikbaar. Van maandag tot en met vrijdag is de bank tussen 8.00 en 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur bereikbaar via tel. (0413) 21 92 19.
“Rabobank is voortdurend op zoek naar nieuwe, moderne vormen van bankieren om in te spelen op de behoeften van de klant. Om te stimuleren dat iedereen gebruik maakt van onze nieuwe kanalen telefonie en internet, investeren we niet alleen graag in cursussen over internetbankieren, maar stimuleren we nu ook het gebruik via virtuele kanalen door middel van een ludieke fotowedstrijd. Wij vragen ons af hoe onze klanten het gemak van bankieren via onze virtuele kanalen ervaren tijdens hun vakantie? Op een originele wijze kunnen ze hun eigen ervaring over ‘bankieren via telefoon óf internet’ in beeld brengen”, vertelt Anita Romijn, manager Virtueel en Bedrijvenadvies. Een onafhankelijke jury bepaalt welke foto’s genomineerd worden. Inwoners uit de regio Uden Veghel bepalen vervolgens via een online stemmingsmodule de winnaar van de fotowedstrijd. Alle deelnemers maken kans op een mooie iPad3 of iPhone4.
Wie mee stuurt vóór 13 augustus een foto toe via www.rabobankudenveghel.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant