Afbeelding

RKSV Volkel scoort met voetbalkamp

Sport 60 keer gelezen
VOLKEL - Het voetbalkamp voor de jeugd ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum van rksv Volkel is voortreffelijk verlopen. Uiteraard met veel voetbal en heuse voetbalgoochelaars, maar ook vele verrassingen. Een workshop zelfverdediging, voetbalkwis Ren je Rot en een roofvogelshow.

[image=219329]

Natuurlijk werd er het hele weekend veel gevoetbald. Op zaterdag was er een voetbalclinic. Deze was georganiseerd samen met de Voetbalschool Uden. Verder is er een 4 tegen 4-toernooi gespeeld. Door Sifedien Assouki en Nelson de Kok werd een weergeloze show van voetbalkunsten gegeven. In de wedstrijdjes met de jeugd lieten ze zien hoe met deze kunsten een wedstrijd naar de hand werd gezet. Menig speler werd met een "panna" door de benen gespeeld.
Maar naast voetbal waren er ook verrassende bezigheden. Bijvoorbeeld 's morgens uit bed getrommeld en in pyama op het veld een warming-up doen met de ronde vrouwen Nel (Michelle Ilham) en Kim (Alien van de Kandelaar). De workshop zelfverdediging van Joost van Poorten en Willy Smits van Yoshida viel ook erg in de smaak. Door Pieter Peerenboom alias Martin Brozius werd een voetbalkwis volgens "Ren je rot" gehouden. Zondagmiddag werd het jeugdkamp afgesloten met een spectaculaire roofvogelshow van de Kunst der Valkerij.

[image=219330][image=219331][image=219332]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant