Afbeelding

Bouw Markant officieel bezegeld

Centrum 97 keer gelezen
UDEN - Door alle betrokken partijen is woensdag 20 juni het contract met betrekking tot de bouw van Markant Uden ondertekend. In de overeenkomst staat wat er precies van de betrokken partijen wordt verlangd en voor welke datum.

[image=218956]

Het contract waarmee de bouw van de uitbreiding van Theater Markant officieel van start ging, is door Cor van der Heijden namens de Heven Group en Arno van der Heijden namens Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk ondertekend. De onderaannemers Patrick Kremers namens Willems Uden Technische Installaties en Willy Timmers van Timmers Elektrotechniek BV uit Uden hebben ook de overeenkomst getekend.
Getuigen van dit bijzondere moment en tevens nauw betrokken bij de uitbreiding van het Udense theater waren Ilse Bakker en Patrick Fransen van Architectuurstudio Herman Hertzberger uit Amsterdam, Gerard van Knegsel van MBK B.V.–Managers met BouwKracht uit Eindhoven en Maarten Prinssen en Mario van der Linden van Markant Uden, podium voor theater & evenementen. De oplevering van de nieuwbouw zal in oktober 2013 plaatsvinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant