Afbeelding

ZetPlus opnieuw in de steigers

Zakelijk 36 keer gelezen
UDEN - Zet Brabant en TDW-advies hebben maandag 25 juni een contract onderte-kend voor samenwerking binnen ZetPlus, het subsidieloket voor eenieder in Brabant op het vlak van leefbaarheid. ZetPlus biedt u een totaalpakket van inhoudelijk advies over uw project en hulp bij het aanboren van geld om het mogelijk te maken.

[image=218941]

ZetPlus is een alliantie van Zet en TDW Advies. Zet geeft inhoudelijk advies bij pro-jecten over leefbaarheid en TDW-Advies is een subsidie-adviesbureau. Kortom, de twee adviseren over inhoud en realisatie en helpen u zoeken naar geld.
Nathalie Brocken, ad interim directeur Zet Brabant: “We zijn verheugd dat we een betrouwbare partner hebben gevonden waarmee we dit toch zeer succesvolle project voort kunnen zetten. We zijn dan ook overtuigd dat we nu een nog beter pakket aan diensten kunnen aanbieden aan een ieder die zich bezig houdt met leefbaarheid in de provincie Noord-Brabant.”
Frank de Winter, directeur TDW Advies: “Wij zijn zeer enthousiast om samen met Zet Brabant dit project op te pakken en zien vele mogelijkheden betreffende onze sa-menwerking. Met name op het gebied van leefbaarheid zijn er nog vele ongebruikte mogelijkheden die vaak wel aansluiten bij de behoefte van de verschillende stichtin-gen en instellingen.”

Kijk voor meer informatie op http://www.zetplus.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant