Afbeelding

Doe mee aan Tourspel op Kliknieuws

Sport 61 keer gelezen
Wielerliefhebbers opgelet! Aanstaande zaterdag gaat de Tour de France weer van start en dat betekent dat er ook weer kan worden deelgenomen aan de Tourpool van Stadskrant Veghel, Weekblad Regio Oss, De MaasDriehoek en Udens Weekblad. Meedoen is heel gemakkelijk. Inschrijven kan via de speciale website www.kliknieuws.nl.

[image=184437]

Op de regionale nieuwssite staat een banner die naar het Tourspel verwijst. Daarachter staat ook het inschrijfformulier. Om in aanmerking te komen voor de prijzen dienen deelnemers aan te geven in welk verspreidingsgebied ze wonen.

De regels
Alleen mensen die in het verspreidingsgebied van één van de vier weekbladen wonen, mogen aan het Tourspel meedoen. Per persoon mag slechts één inschrijfformulier worden ingevuld. Door een wachtwoord te kiezen heeft men altijd toegang tot het eigen deelnameformulier. Wijzigingen kunnen worden aangebracht tot zaterdag 30 juni 12.00 uur! Daarna sluit de inschrijvings- en wijzigingsmogelijkheid.

Eigen ploeg
Deelnemers aan het Tourspel stellen zelf een ploeg samen van tien renners en vijf reserverenners. De ploeg van tien renners levert elke dag punten op. Mocht tijdens de Tour de France een renner uitvallen, dan wordt die automatisch vervangen door de eerstvolgende reserverenner. Daarnaast is er een bonusvraag. Deze telt alléén mee als er twee of meer deelnemers aan het eind van het Tourspel, bij de verdeling van de prijzen, hetzelfde puntenaantal hebben. Deze bonusvraag luidt: hoeveel uur zit de winnaar van de Tour de France in totaal op de fiets? De precieze puntentelling staat overigens op de speciale Tourspelsite www.kliknieuws.nl beschreven.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant