Afbeelding

Dit jaar twee dagen SummerBeaTch!

Muziek 52 keer gelezen
VEGHEL – De tweede editie van de Veghelse beachparty SummerBeaTch! staat op het programma op zaterdag 7 en zondag 8 juli. “We hebben vorig jaar veel positieve reacties gehad, dat willen we dit jaar weer waarmaken én overtreffen”, vertelt Jelle Lubberts van het organiserende Aliquid Events.

[image=216749]

Er zijn een aantal dingen anders ten opzichte van vorig jaar, zo is SummerBeaTch! dit jaar niet één maar twee dagen en is niet één maar zijn er twee podia. “We willen onze doelgroep verbreden”, legt Lubberts uit. Op zaterdag kunnen de house en dance liefhebbers hun hart ophalen, zondag staat in het teken van coverbandjes.
Op de eerste dag van het evenement zijn verschillende housestijlen te horen vanaf 14.00 uur. De area kent een geleidelijke opbouw naar de hardere stijlen in de avond, met als headliners Brennan Heart en Kruh, dj’s die draaiden op onder andere Defqon, Housequake en Climax. Voor diegenen die toch minder van hardstyle houden, is er dit jaar het tweede podium, Dirty Disco Area. De line up kent verder veel Veghelse dj’s zoals Dirk Dali, Niels Sterken, Jeff Doubleu en Graphic. “Het leuke van zoveel Veghelse dj’s is dat het een gezellige, intieme sfeer geeft.”
Dj Graphic draagt zijn dj-set op aan Harrie van den Tillaart. "Het is precies op die dag tien jaar geleden dat Harrie overleed. Daar willen we toch even bij stilstaan", zegt Lubberts.

Strand, strand, strand
Zondag begint het programma ook om 14.00 uur. Om een groter publiek aan te spreken heeft Aliquid Events een aantal coverbandjes weten te strikken. Onder andere Zoetkees Kofferband, Martijn van Bokhoven, en Que Pasa, regionaal bekend en met veel blazers creëren zij een zomerse sfeer. Tussen de artiesten door, zorgt DJ Daroon voor gezellige feestmuziek.
De aankleding van het feest wordt dit jaar ook nóg meer strand, strand, strand met meer decorstukken, palmbomen, een bananenbar en zomerse, kleurrijke panoramaprinten. De catering wordt verzorgd door Senor PP die een zomers maaltje klaarmaakt, mét een bbq.
Zaterdag is het feest van 14.00 tot 01.00 uur. Kaartjes kosten € 12,50 en zijn te verkrijgen op de website www.summerbeatch.nl, bij De Stapperij, ’t Hart van Veghel, Bar de Ketel in Vorstenbosch, Eethuis De Reiger in Zijtaart en Senor PP in Uden. Zondag is er gratis entree en is het feest van 14.00 tot 22.00 uur. Waar het allemaal te doen is? Hazelberg 5 in Veghel. Bij slecht weer wordt het terrein voor 70 % overdekt.

[image=184545]

[image=184551]

[image=184541]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant