Afbeelding

Fischer Z naar De Pul

Muziek 113 keer gelezen
UDEN - Fischer Z is woensdag 10 oktober te zien in De Pul in Uden. De band is sinds begin 2010 weer aktief en een groot deel van alle optredens sinds die tijd zijn in de voorverkoop uitverkocht. Fischer-Z is één van de grootste Britse art-pop / new wave bands uit de jaren ’80.

[image=216400]

John Watts is de componist, zanger en later ook producer van de band die wereldwijd hits scoorde met onder andere 'Marliese', 'The Worker', 'Remember Russia', 'The Perfect Day' en 'So Long'. Door de fraaie melodielijnen en de dominante rol van de toetseninstrumenten leunt Fischer-Z tegen de pure pop aan.
In 1981 ging de groep uiteen waarna frontman John Watts onder zijn eigen naam solo verder ging. In 1987 besloot hij de draad weer op te pakken en onder de oude naam Fischer-Z een nieuwe band op te richten. Nu staat Fischer-Z nog één keer op het podium en speelt daarom ook uitsluitend nummers van de best verkochte albums: Word Salad, Going Deaf For A Living en Red Skies Over Paradise. John Watts, frontman van Fischer-Z, treedt op als support van zijn eigen band en kun je die avond in twee hoedanigheden aan het werk zien.

Tickets kosten 26 euro en zijn verkrijgbaar via www.livepul.com .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant