Afbeelding

Jan Smit en Chille met Nille op Podiumpop

Muziek 50 keer gelezen
BOEKEL - In Boekel vindt vrijdag 29 en zaterdag 30 juni voor de negende keer muziekfestijn Podiumpop plaats. In de grote manege aan de Statenweg komt ook dit jaar een keur van bekende Nederlandstalige artiesten langs, onder wie Jan Smit, Marianne Weber, Helemaal Hollands, Jaques Herb, Frank Hoek, Carlos Donkers, en Que Pasa. Maar ook de regionale welbekende DJ’s CHILLE MET NILLE, die op vrijdag hun eerste grote optreden van het jaar geven, met een aantal zeer verassende acts in petto.

[image=116562]

Op zaterdag 30 juni treden onder meer Jan Smit, Marianne Weber, Jacques Herb, Helemaal Hollands, Frank Hoek, Carlos Donkers en de nog steeds populairder wordende band Que pasa op. “ Echte vrienden” dat is de nieuwe single van Jan Smit en is afgelopen week al weer binnen gekomen op nr 1 in de single top 100, een echte topper. Maar wat denk je van Que Pasa deze band stond in 2004 ook al eens op het podium, maar wat ze dit jaar gaan brengen is toch wel iets speciaals het optreden staat in het teken van de inmiddels bekende Sing Along, waarbij iedereen middels groot scherm mee kan zingen. Tevens uniek aan dit optreden is dat ze voor deze gelegenheid met 15 man op het podium staan. Twee gastartiesten Marties van der Burcht percussionist, en Roberto Totaly oversaxed van Asseldonk (bekend van de BZB) op de sax.

[image=193561]

Kaartverkoop
Kaarten voor de vrijdag van Podiumpop kosten 12,50 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de dagkassa. Voor tickets voor het zaterdagprogramma betaal je eveneens 20 euro in de voorverkoop en 25 euro aan de kassa. Combitickets kosten 27,50 euro. Voor meer info en kaartverkoop: www.podiumpop.nl. of kijk eens op facebook.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant