Afbeelding

Robin van Dinther terug uit Japan

Sport 37 keer gelezen
UDEN - De Judoka`s van het Judo Trainings Centrum Eindhoven zijn donderdag teruggekeerd uit Fukuoka, Japan. Onder de elf judoka`s was ook de uit Uden afkomstige Robin van Dinther.

[image=161797]

Na een lange vliegreis van 18 uur kwamen de Judoka`s aan in Fukuoka Japan. Alle dagen van de Stage dat de Judoka`s in Japan waren werd er hard getraind om zich voor te bereiden op het toernooi de Sanix Cup 2010. Aan dit landentoernooi werd deelgenomen door landenteams uit Japan, Verenigde Staten, Rusland, Palestina, Israël, Zuid Korea, Zuid Afrika, Hongkong, Taipei. Verdienstelijke werd er in de eerste ronde gewonnen van een Japans team: een uitzonderlijke prestatie.

[image=161799]

Verder hebben de judoka`s deze stage training gehad van Wereldkampioen 2010 Anai -100 kg. Op de WK 2010 won hij de finale van Henk Grol. Natuurlijk zijn de judoka`s in Japan en bij de tussenlanding in Taipei nog wat steden en gebouwen wezen bekijken. Ontspanning op zijn tijd was zeker ook belangrijk voor deze groep sporters. Terug in Nederland gaat ook de Udense Judoka Robin van Dinther zich verder voorbereiden op het nieuwe Judoseizoen. In het nieuwe jaar 2011 gaat Robin naar een andere leeftijdsklasse -17 jaar. Het begin van het jaar komen belangrijke toernooien, zoals het Dutch Open in Eindhoven en het Antwerpen Open in België. Dit zijn allebei kwalificatie toernooien van de Judobond Nederland om zich te kwalificeren voor het Nederland Kampioenschap en Internationale toernooien buiten Nederland.

[image=161798]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant