Afbeelding

Korfrakkers denderen over SVSH: 20-9

Sport 12 keer gelezen
BOEKEL - Het korfbalseizoen in de Topklasse kende voor het Erpse Korfrakkers al een vroeg begin. Terwijl iedereen nog aan het bijkomen was van de oliebollen en champagne, verwerkte de Erpsen het nog openstaande duel met SVSH. Niet in de eigen Sporthal Ter Aa, maar er werd eenmalig uitgeweken naar De Burcht in Boekel.

[image=76033]

Aanvankelijk bleef de ploeg uit Somerenheide aardig bij. In het eerste kwartier gingen de scores om en om. Echter toen liep het team van Anke van Helvoort snel weg van SVSH en gaf het scorebord een 11-6 ruststand. De tweede helft gaf alleen de vraag: hoe groot zal de eindscore zijn? Dat antwoord kwam na 35 minuten bij een eindstand van 20-9. In een iets te fysieke partij korfbal liet Monique van der Ven weer eens van zich horen. De Erpse die aan haar afscheidstournee bezig is tekende voor vijf treffers. Zondag, als de competitie wordt hervat, speelt Korfrakkers uit naar Swift in Velden.

Scores: Monique vd Ven 5 Ingrid Claassen 1 Lian van Berlo 2 Floor van Boxtel 2 Marleen Kerkhof 4 Nikki van Hoof 2 Eline Kerkhof 1 Maaike van Oort 3
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant