Afbeelding

Daverende slotweek Uden on Ice

Centrum 21 keer gelezen
UDEN – De organisatie van Uden on Ice is dik tevreden over het verloop van het evenement. “Op doordeweekse dagen hebben we hier gemiddeld 800 tot 900 schaatsers. Dat is erg mooi”, zegt Jean-Louis van der Veen. Uden on Ice beleeft nog een daverende slotweek, met als hoogtepunt het smeltweekend, waar onder meet BZB inplugged optreedt.

[image=162312]

“Het evenement verloopt uitstekend. Het ijs wordt goed bijgehouden en ik zie veel mensen steeds terugkomen. Altijd een goed teken. We hebben ook drukbezochte activiteiten gehad. Het kinderfeestje met Zwiertje was volle bak en ook het curlingtoernooi was een topper. Ook de jaarlijkse ijshockeywedstrijd tussen de politie en de brandweer werd druk bezocht”, vertelt Jean-Louis van der Veen.

Slotweek
Uden on Ice beleeft nog een daverende slotweek. Dinsdagavond vindt het tweede curlingtoernooi plaats. Woensdagmiddag om 14.00 uur is er weer een – gratis toegankelijk – kinderfeest met Zwiertje, dat nu in het teken staat van winterspelen. Donderdagavond is er de Barre Tocht, georganiseerd door acht Udense horecazaken. Voor slechts 8,75 euro krijg je een key-koord met acht consumpties en een kop warme chocolade gratis. En dat is het tijd voor het smeltweekend. BZB start zaterdagavond in de tent van Uden on Ice de Unplugged-tour. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van Uden on Ice, bij Music Store en bij tankstation Schimmel aan de Kornetstraat. Zondag is er een familiedag. Dan is ook de loterij met grote prijzen (je moet wel aanwezig zijn!) en treedt de band Fully Loaded op. Dit optreden is gratis toegankelijk.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant