Afbeelding

SVUwonen gaat appartementen verkopen

Wonen 144 keer gelezen
UDEN - Bas de Gier en Irene Smits, nieuwe bewoners van de Abdijhof, legden woensdagmiddag de eerste steen van de nieuwbouw. Tijdens de feestelijke bijeenkomst waren alle nieuwe bewoners aanwezig. SVUwonen-directeur Hans Schepers maakte en passant bekend dat SVUwonen deze zomer ook bestaande appartementen in de wijk gaat verkopen.

[image=163211]

De Abdijhof is een nieuwbouwproject van SVUwonen dat bestaat uit elf stadswoningen en achttien appartementen. Die zijn inmiddels allen verkocht. De verkoop startte in juli vorig jaar. Nog vóór de jaarwisselingen waren alle starterswoningen verkocht. "En er is nog steeds een wachtlijst in Uden", wist directeur Hans Schepens van SVUwonen te vertellen. Hij had ook nog een nieuwtje. "Rond de zomervakantie beginnen we in deze wijk ook met de verkoop van bestaande appartementen. We hebben heel veel huurwoningen in de wijk en willen wat meer differentiatie. Een mix van huurders en kopers is goed voor de wijk."
Ook wethouder René Peerenboom was positief over de nieuwbouw. "Dit project geeft een flinke kwaliteitsimpuls aan de omgeving." De woningen worden gebouwd door aannemer Nieuwenhuizen-Daandels. Eind dit jaar moeten ze worden opgeleverd.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant