Afbeelding

Nieuw raceteam gepresenteerd in Uden

Sport 74 keer gelezen
UDEN – In de showroom van Autobedrijf Verstegen in Uden vond donderdagavond een bijzondere teampresentatie plaats van het Bikeright/Verstegen Enduro-MX team. Het team, bestaande uit tien rijders uit deze regio, is ontstaan op initiatief van Ruud Arts en Rob Verstegen, die zelf als coureur ook deel uitmaken van het team.

[image=163600]

“Er zijn veel belangstellenden op deze presentatie afgekomen”, aldus Rob Verstegen. “Deze opkomst is echt boven verwachting.” Het toont echter wel aan hoe populair de motorsport is in het zuiden. Die populariteit wordt nog eens bevestigd door het feit dat de tien rijders allemaal uit Uden en directe omgeving komen.
Voorafgaand aan de presentatie van de rijders was er een foto- en filmimpressie van races uit voorgaande seizoenen. Daar werd voor alle aanwezigen duidelijk hoe zwaar de racediscipline Enduro is voor mens en machine door overvloedige modder- en waterpartijen. Het betekent ook een behoorlijke aanslag op de portemonnee als de motor daar doorheen moet klieven. Gelukkig heeft het team een flink aantal sponsors aan zich weten te binden. Rob Verstegen: “Het is veel werk geweest om alles rond te krijgen. Maar we hebben nu een team van negen man en één quad-coureur. Daar moet lichtelijk een kampioen uit komen. Daarnaast is het een mooi, gezellig en sportief team.” Het team, bestaande uit ambitieuze veertigplussers die hun sporen in de motorsport al hebben verdiend, werd gepresenteerd door Pierre Verwegen. Naast de motorrijders die allemaal de ambitie hebben dit seizoen in de top tien te rijden, is de 44-jarige Guido Slaats uit Volkel op de quad te bewonderen. Hij rijdt van 5 tot 13 maart de Libië-rally, die ook op RTL7 te zien is. Na het voorstellen van de rijders en de sponsors presenteerde het Bikeright/Verstegen Enduro-MX team zich in hun nieuwe teamkleding. Het seizoen kan voor Bennie Kanters, Hennie van Kessel, Jerry Franzen, John Lourenssen, Ludwig Cissen, Paul Sesink, Rob Verstegen, Roland van de Venne, Ruud Arts en Guido Slaats nu echt beginnen.

[image=163601][image=163602][image=163603][image=163604][image=163605]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant