Afbeelding

V&K actief bij Brabantse kampioenschappen

Sport 337 keer gelezen
UDEN - De acrogym afdeling van V&K Uden heeft deelgenomen aan de Brabantse kampioenschappen. Bij de C damesgroepen kwamen alle vijf teams die dit seizoen in deze categorie uitkomen samen. Een hele opgave om het nieuwe wedstrijdseizoen succesvol in te gaan.

[image=165234]

Sterre Dekker, Nikki Bernard en Suzan Kemps hebben laten zien dat ze er helemaal klaar voor zijn. Een zilveren medaille was er voor deze dames. Indy Smits, Juliet Binkhorst en Lotte Rovers haalden in deze categorie een hele mooie 4e plaats. Een 6e plaats was er voor Lynn Bongers, Britt van den Elzen en Lente Schroër en een 8e plaats voor Janne L’ortye, Eva Zadelhof en Lindi v.d. Bogert. Jenna van Deursen, Meike Keetels en Reneé van Erp kwamen niet naar de start vanwege een blessure.
Het B niveau is een hoog niveau waar een dubbele salto van de bovenpartner een onderdeel is in de tempo-oefening om aan het aantal punten te komen. Kelsy v.d. Nieuwenhuijzen, Jessica Hubbers en Krissy v.d. Bolt hebben deze dubbele salto erg goed laten zien. Door wat foutjes in de balansoefening behaalden zij uiteindelijk een 6e plaats. Een 4e plaats was er voor Kyara Sturkenboom, Karien Laarakkers en Jody van Boxtel. Dit hadden zij voornamelijk te danken aan hun mooie balansoefening.
Vele teams belandden net naast het podium, maar de eerste wedstrijdervaring is achter de rug. De dames kunnen terugkijken op een geweldige wedstrijd en kunnen nu vooruit gaan kijken naar de Zuid-Nederlandse kampioenschappen die in het weekend van 26 en 27 februari in Veldhoven plaatsvindt.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant