Afbeelding

Stem op sporter en sportploeg van het jaar

Sport 39 keer gelezen
UDEN - Het jaarlijkse Sportgala van de gemeente Uden vindt plaats op maandag 21 februari in het Evenementencentrum Uden aan de Hockeyweg. Hier worden alle sportkampioenen van de gemeente Uden gehuldigd. Hoogtepunt van de avond is de onthulling van de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het Jaar. Iedereen kan nu een stem uitbrengen op de genomineerden.

De Sportvrouw van het Jaar wordt op het Sportgala zelf bekendgemaakt. De genomineerden voor de categorie Sportman van het Jaar zijn Rob Verstegen, Djoey van der Wielen en Luuk Steenbrink. Rob Verstegen werd afgelopen jaar Nederlands kampioen Enduro. Djoey van der Wielen, lid van schietsportvereniging Doelbewust, werd Nederlands kampioen bij de Junioren C. Luuk Steenbrink van Ski & Snowboardclub de Schans is genomineerd vanwege zijn titel als Nederlands kampioen snowboarden.
Bij de Sportploegen zijn majorettevereniging De Wiebert, SV Doelbewust en de jongens tot en met 17 jaar van TSV Park Hoeven genomineerd. De C-groep van De Wiebert behaalde op de NK voor majorettegroepen de nationale titel. Het liggende team klein kaliber geweerschutters van SV Doelbewust werd eveneens Nederlands kampioen. De jongens tot en met 17 jaar van TSV Park Hoeven danken hun nominatie eveneens aan de behaalde nationale titel.

Iedereen kan een stem uitbrengen op de categorie Sportman en Sportploeg van het Jaar via www.sportgala-uden.nl. Dit kan tot en met zondag-avond 21:00 uur.

Het Sportgala bestaat uit twee delen: een jeugdgedeelte en een volwassenengedeelte. Het jeugdprogramma duurt van 18.30 uur tot 20.00 uur. Tijdens dit programma worden de jonge sporters - die een goede prestatie hebben geleverd - gehuldigd. Tussen de huldigingen door vinden er demonstraties plaats. Het programma bij de volwassenen verschilt enigszins met die van de jeugd. Bij het volwassenenprogramma - dat duurt van 20.30 uur tot ongeveer 22.30 uur - wordt ook de sportvrijwilliger van het jaar gehuldigd. Verder is er natuurlijk de Finale van de Udense Sportquiz.

Iedereen is welkom op 21 februari in het Evenementencentrum Uden. De entree is gratis.

[image=126477][image=126475][image=126476]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant