Afbeelding

'Op Volle Knoeren' met Chiel Montagne

Carnaval 60 keer gelezen
UDEN – Op Carnavalszondag 6 maart gaat ’s avonds het dak eraf in tent op de markt. De Knoerissen presenteren deze avond Op Volle Knoeren; Het welbekende ‘Op Volle Toeren’, de grote televisiehit van de Tros in de jaren ’80, met een Ujese twist. Bekende talentvolle Ujenaren kruipen deze avond in de huid van Nederlands beste artiesten ooit (herkent u 'haar' hiernaast..?). Zij zullen zorgen voor een hilarische onvergetelijke gezellige avond waar nog lang over nagepraat wordt. De presentatie is in handen van niemand minder dan de enige echte Chiel Montagne.

Tussen de optredens door zal DJ Roland de Winter swingende gouwe ouwe hits van toen ten gehore brengen. De voetjes mogen van de vloer, er mag meegeblèrd worden! Ook is er voldoende gelegenheid om de keel te smeren en te schrapen. De avond wordt afgesloten met een Nederlandse topper van weleer, niemand minder dan Jacques Herb.

Programma Op Volle Knoeren

21.00 uur: Opening door Prins Porcellus XLVI
21.30 uur: Chiel Montagne met de bekende Ujenaren
22.00 uur: Single release Marco van Vandéra
22.30 uur: Muziek van DJ Roland de Winter
23.00 uur: Chiel Montagne presents onze bekende Ujenaren
23.30 uur: Muziek van DJ Roland de Winter
0.00 uur: Gastoptreden van Jacques Herb

De entree is gratis! Wél geldt: vol=vol.

[image=166510]

Nou vooruit, hierbij enkele aanwijzingen. Deze prominente knoeris heeft carnaval in de genen en woont 26 jaar in Uden. Hij/zij is al 15 jaar een super ondernemend ‘boertje’, is getrouwd en heeft twee dochters. Mis dit optreden niet. Kom zondagavond naar Op Volle Toeren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant