Afbeelding

Jeugdzittingen groot familiefeest

Carnaval 19 keer gelezen
UDEN - Wat doet een familie op zondag? Gezellig naar de Ikea? Wellicht naar een pretpark? Denk dan deze zondag eens aan de Jeugdpronkzittingen. Want zondag vindt er een mooi feest plaats voor de hele familie in het tenniscentrum in Uden.

[image=166545]

Want naast de gebruikelijke ingrediënten, is het tenniscentrum in Uden zondag een podium voor een hele spectaculaire act. De zogenaamde trike act belooft behoorlijk wat motorisch geweld. En wat te denken van de show van de Dikdakkers, die met hun lied 'Pak nou je lasso maar!' vorig jaar een grote hit scoorden. Zij brengen met een interactieve show het wilde westen tot leven.
Natuurlijk kan een jeugdpronkzitting niet zonder de inbreng van Udens talent. Naast de jeugdhofkapel, de jeugddansgarde en raad van elf, is er ook de winnaar van het Jeugdknorfestival die de show komt maken. De act van Openbare basisschool de Meent zal de bezoekers flink opzwepen.

Kaarten
De Knoerissen heten alle Udense families welkom zondag in de mooi aangeklede hal van het tenniscentrum. De kaartjes zijn te koop bij het Esso tankstation en de Bruna winkel in het centrum. Uiteraard worden de kaartjes à 5 euro ook verkocht aan de deur van de Schaapskooi. In die 5 euro zijn een koffie of een verrassingspakket voor de jeugd inbegrepen. De pronkzitting begint om 13.30 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant