Afbeelding

'Comfortabel én milieubewust wonen'

Wonen 70 keer gelezen
UDEN - Joran van den Heuvel (32) en Yvonne van den Heuvel-van Doren (31) wonen ook nu al in Uden Zuid. Ze voelen zich er helemaal thuis, maar willen wel graag wat meer ruimte dan hun huidige tussenwoning biedt. Joran: "Toen we hoorden over de duurzame wijk Velmolenbuiten was onze interesse direct gewekt. We hebben ook deelgenomen aan de klankbordgroep waarin geïnteresseerden vooraf mee mochten denken. In drie avonden kregen we veel informatie én werden we steeds enthousiaster!"

Dat enthousiasme kwam onder andere door de manier waarop in de klankbordsessies naar de wensen van de deelnemers werd geluisterd. "De uiteindelijke opzet van de wijk en woningen is er beter op geworden", vindt Joran. Ook kwamen Yvonne en Joran al veel te weten over de bijzondere elementen in de woningen, zoals de warmtepomp en het energiedak. "En de woningen hebben géén gasaansluiting. Dus over stijgende gasprijzen hoeven we ons geen zorgen te maken!", lacht Yvonne. "Daarnaast vind ik ook het gebruik van duurzame materialen zoals FSC-gekeurd hardhout heel belangrijk. Wij vinden het belangrijk om bewust in te leven te staan. En zo een steentje bij te dragen aan leefbaarheid; nu en in de toekomst", vult Joran aan.

[image=166557]

In Uden blijven
Joran en Yvonne wilden allebei ook graag in Uden blijven wonen. "Onze familie en vrienden wonen in de buurt, we zijn zo in het centrum van Uden met gezellige terrasjes en winkels en lekker wandelen of fietsen kan vlak bij in de Maashorst. Joran kan zelfs lekker op de fiets naar zijn werk in Oss. Yvonne werkt in het ziekenhuis in Eindhoven en zit zo op de snelweg. De wijk ligt dus gewoon heel goed."

Onze ideale woning
Alle randvoorwaarden moesten ook wel kloppen. Want, al zijn Joran en Yvonne nog jong, ze willen graag een huis waar ze niet meer weg hoeven. "We willen nu nog één keer verhuizen naar een woning waar we tot het bejaardenhuis kunnen blijven", zeggen beiden. Logisch dat ze hoge eisen stellen. Joran: "De tweekapper Buitenplaats ligt prachtig. Het perceel zelf is ruim en vanaf ons dakterras kijken we straks zo over het park uit. Tel daar nog de flexibel in te delen binnenruimte en de duurzaamheidprincipes bij op en je hebt onze ideale woning!"

Meer weten?
Velmolenbuiten speelt in fase 2 in op de veranderingen in de woningmarkt met de ontwikkeling van het nieuwe woningtype Buitenruimte. Met deze tweekapper vanaf 298.500,- euro v.o.n. komt de duurzame wijk voor meer mensen binnen bereik? Ook meer weten over Velmolenbuiten? Kijk dan op www.velmolenbuiten.nl of volg ons op twitter www.twitter.com/velmolenbuiten
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant