Afbeelding

Udenaar presenteert DTC Pirelli Racing Team

Sport 34 keer gelezen
UDEN - DTC elektro BV, de elektrotechnische groothandel van Udenaar Rob Walk en Vlaardinger Peter Offerman is sinds 2008 de hoofdsponsor van DTC Racing Team. In het raceseizoen 2011, wat op 3 en 4 april op het TT-circuit in Assen van start gaat, verschijnt het team voor het eerst in twee race-klassen aan de start: ONK Supersport en ONK Superbikes. Leon Bovee uit Nijmegen (geboren in Wilbertoord) en Raymond Schouten uit Waardhuizen (NB) verdedigen de DTC-kleuren.

[image=166844]

Leon zal voor het vierde jaar voor DTC uitkomen, terwijl Raymond dat voor het eerste jaar gaat doen. Raymond heeft heel veel race-ervaring, zelfs in Grand Prix wedstrijden en is de regerend Nederlands Kampioen in de Supersport.
Vandaag om 20.00 uur vindt in Restaurant de Waterman aan Vierlinghstraat 1 in Werkendam de teampresentatie plaats vinden van het DTC Pirelli Racing Team. De DTC-coureurs Leon Bovee en Raymond Schouten op respectievelijk de Yamaha R6 en R1 in de DTC kleuren worden aan het publiek voorgesteld. Het belooft een spectaculaire presentatie te worden met oa. een Dakar-truck van het Veka – Man with a mission team rondom teameigenaar Peter Versluis. Er zijn oude racemotoren te bewonderen van Leo Bovee. En er is een interview met één van de drie wereldkampioenen in de wegracesport die Nederland heeft voortgebracht: Henk van Kessel uit Mill. Het geheel wordt omlijst met muziek van Allround DJ en presentator Rob Diederiks. John de Vries van Capani Catering zorgt wederom voor een hapje en een drankje! Raceliefhebbers zijn van harte welkom! Wel even aanmelden:
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant