Afbeelding

VZOD wint met drie teams regiocompetitie

Sport 51 keer gelezen
UDEN - Dit is nog nooit gebeurd in de 70-jarige historie van VZOD. De club zit in een opwaartse flow en zijn aan het grossieren in overwinningen. Mocht Henny v.d. Bogaart zich twee weken geleden Nederlands Kampioen noemen indoor 18 meter, op de traditionele 25 meter 1 pijl staat VZOD ook als een huis.

[image=167259]

Het derde team uikomende in de D klasse bestaande uit Henk van Oort, Leon Timmermans, Maikel van de Berg, Richard Pfaff, Renée Pfaff en Rae Verweij kon van de 7 wedstrijden er 7 als overwinning boeken. Plaatsing voor het rayonkampioenschap is hiermee gegarandeerd.
Het tweede team met de wat meer geroutineerde schutters komt uit in de B klasse en bestaat uit Dinny van den Heuvel, Willy van den Heuvel, Mari van de Burgt, Hans Peters, Rob Bos en Twan van der Heijden. Dit team verloor slechts 1 wedstrijd van de 7. De teams 2 en 3 hebben regelmatig met invallers moeten strijden wat het er niet makkelijker op maakt. Ook team 2 mag naar het rayonkampioenschap.
Het eerste team van VZOD wat uitkomt in de Ere Klasse had wat meer moeite met de competitie en moest elke wedstrijd hard knokken voor de nodige overwinningen. Vijf van de 7 wedstrijden werden gewonnen met meestal een minimaal verschil met de nummer twee. Het team had het geluk dit jaar een vaste en stabiele opstelling te hebben zodat de benodigde topschutters altijd voorhanden waren.
Alle teams konden de laatste wedstrijd zonder kans op verlies beginnen. Men hoefde slechts de wedstrijd te schieten, een overwinning was al niet meer nodig voor de competitiebeker. Toch is ook de laatste wedstrijd door alle 3 de teams vol overgave geschoten zodat ook die in het rijtje van winnend kunnen worden geplaatst.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant