Afbeelding

Rundje Carnaval op SkyLine TV

Carnaval 106 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - SkyLine TV, de lokale omroep voor Veghel en Uden, pakt deze carnavalsdagen op radio en televisie flink uit. Cameramensen en verslaggevers gaan dagelijks op pad om beelden te maken van het feestgedruis. Een bijzondere rol is er weggelegd voor Tooske en verslaggever Thijs Verwegen

[image=167312]

De camera’s en verslaggevers van SkyLine spreiden zich tijdens de carnaval vijf dagen lang uit over de regio om in woord en beeld verslag te doen van carnaval 2011. Het resultaat van hun inspanningen is van vrijdag 4 tot met woensdag 9 maart te zien in het tv-programma ‘Rundje Carnaval’. Ook de radiozender staat in het teken van het volksfeest. Verslaggevers zijn op pad om de sfeer voor de luisteraars over te brengen.

Crisislijn
De populaire Tooske heeft zoveel uitnodigingen ontvangen van de carnavalsverenigingen om hún dorp te bezoeken, dat ze aan slapen deze dagen weinig toekomt. De goedlachse en ontwapenende barvrouw van café Tooske verrast veel evenementen met haar verschijning én zingt natuurlijk haar hit 'Crisilijn'.
Verslaggever Thijs Verwegen gaat deze dagen op zoek naar het kleine nieuws en de achterkant van het carnavalsfeest. Als camjo (camerajournalist) gaat hij onder meer in gesprek met een relatietherapeut, vraagt de jury van een carnavalsoptocht het hemd van het lijf en volgt hij een dag een minder valide die carnaval viert.

[image=167314]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant