Afbeelding

Hullie Idols lust voor oog en oor

Carnaval 46 keer gelezen
UDEN - Bij Hullie Speelboerderij was het zaterdagmiddageen gezellige drukte. Op het programma stond Hullie Idols vur de kiendjes. Maar liefst 15 verschillende acts traden voor een enthousiast publiek op. Onder andere Shakira, Mega Mindy en Big time Rush traden op met een wervelende show.

[image=167410]

Opviel dat er veel live werd gezongen dit jaar en dat er artiesten uit België en een jurylid uit de Joenaaitet Steeds kwamen, heel goed hoor !
Uiteindelijk gingen er 8 acts door naar de finale van aanstaande maandag. De finalisten zijn: de Boswachters, Guus Meeuwis en Youp, Lady Gaga, Laura, de Alpenzusjes, Beyoncé, Nicole en Aqua.
Wil je de ontknoping van Hullie Idols blijven volgen kom dan maandag 7 maart vanaf 14.30 uur kijken naar de Grootte Finale van Hullie Idols 2011.
Op zondag heeft Hullie na de optocht een Bek toe die eeties partie en dinsdag wordt Hullie Idols afgesloten met een daverende show van Hullie Idols voor de volwassenen. Opgave hiervoor is nog mogelijk tot en met maandag. Kijk op www.hullie.nl

[image=167409]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant