Afbeelding

Neggers: 'Ik loop weer aardig rond'

Sport 60 keer gelezen
SON EN BREUGEL – Paul Neggers (29), aanvoerder van SBC, raakte enkele weken geleden geblesseerd bij een ongelukkige botsing. Inmiddels gaat het weer beter met de verdediger, maar het is nog niet duidelijk of hij dit seizoen nog in actie kan komen.

“Het gaat goed, ik loop weer aardig rond”, zegt Neggers. “Zo’n zes weken geleden raakte ik geblesseerd bij een botsing. Mijn kruisband was gedeeltelijk afgescheurd en ik had een scheurtje in mijn meniscus. Afgelopen dinsdag heb ik een kijkoperatie gehad. Mijn meniscus is aardig gerepareerd, er is in ieder geval geen operatie meer nodig.” Over de prestaties van SBC is de verdediger tot dusver te spreken. “We zijn een beetje matig gestart, maar na de eerste wedstrijden draaien we goed mee. Ook de laatste tijd gaat het prima, hoewel we laatst helaas gelijkspeelden tegen de hekkensluiter. Ook uit bij Valkenswaard hadden we graag gewonnen, maar de laatste resultaten die zij hebben neergezet hebben dat weer aardig rechtgetrokken. Promotie blijft het doel, het liefst via het kampioenschap. Dat laatste hebben we niet helemaal in eigen hand, maar promotie moet kunnen als je de uitslagen zo ziet. Binnenkort hebben we ook de kans om de periodetitel te pakken.”

[image=168798]

Zijn blessure maakte tot zijn eigen frustratie wel een eind aan zijn goede persoonlijke prestaties. “Ik lig er natuurlijk al een tijdje uit, waardoor ik wat wedstrijden heb gemist. Daarvoor ging het goed. In eerste instantie stond ik in de spits, omdat we geen aanspeelpunt hadden dat de bal moest vasthouden en kaatsen. Nu sta ik weer achterin. Het maakt me niet veel uit waar ik sta, maar ik denk dat het wel beter gaat als ik in de defensie speel. We hebben voorin nog steeds geen aanspeelpunt, maar door wat anders te spelen is dat ook niet echt meer nodig. We hebben goede snelle spitsen die ruimte nodig hebben, die krijgen ze nu ook.” Als verder fysiek leed hem bespaard blijft, wil Neggers ook de komende jaren graag in de defensie van SBC spelen. “Het hangt af van hoe mijn knieën het houden en hoe fit ik verder blijf. Als dat het geval is, ga ik gewoon door.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant