Afbeelding

Open dag op bouwplaats Velmolenbuiten

Wonen 16 keer gelezen
UDEN - In de duurzame wijk Velmolenbuiten in Uden wordt op 2 april om 14.30 uur een feestelijke open dag georganiseerd op het bouwterrein. Deze wordt opgeluisterd door een voordracht van Karin Bruers, bekend van haar theatershows en Omroep Brabant ('t Benkske). Tijdens de open dag kunnen alle geïnteresseerden terecht om de vorderingen op de bouw te zien. Ook worden de woningtypes in fase 2 gepresenteerd en wordt een toelichting gegeven op de duurzame en milieuvriendelijke aspecten van de wijk en de woningen.

[image=171815]

Velmolenbuiten is bekend als de meest duurzame wijk van Uden. Maar wat betekent dit voor de toekomstige bewoners? Joran en Yvonne kochten een tweekapper van het type Buitenplaats. Net als alle andere woningen heeft dit huis bijzondere elementen, zoals een eigen warmtepomp en een energiedak. "En de woningen hebben géén gasaansluiting. Dus over stijgende gasprijzen hoeven we ons geen zorgen te maken!", lacht Yvonne. "Daarnaast vind ik ook het gebruik van duurzame materialen zoals FSC-gekeurd hardhout heel belangrijk. Wij vinden het belangrijk om bewust in te leven te staan. En zo een steentje bij te dragen aan leefbaarheid; nu en in de toekomst", vult Joran aan.
Velmolenbuiten speelt in fase 2 in op de veranderingen in de woningmarkt met de ontwikkeling van het nieuwe woningtype Buitenruimte. Met deze tweekapper vanaf 298.500,- euro v.o.n. komt de duurzame wijk voor meer mensen binnen bereik. Er is ook nog steeds keuze uit mooie vrijstaande woningen en bijzonder ruime tweekappers.
Meer weten over Velmolenbuiten? Kom dan ook op zaterdag 2 april naar de open dag op de bouwplaats. Er is voor iedere bezoeker een bijzondere, duurzame attentie.
Liever eerst zelf oriënteren? Kijk dan op www.velmolenbuiten.nl of volg alles op twitter: www.twitter.com/velmolenbuiten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant