Afbeelding

Landelijke Ligfietsdag in Uden

Sport 32 keer gelezen
UDEN - De Mastworp in Uden doet zondag 27 maart mee aan de 7e Landelijke Ligfietsdag!
Ligfietsspecialisten houden toertochten om het publiek kennis te laten maken met het rijden op de ligfiets. Geïnteresseerden kunnen met korting een ligfiets huren en er worden prachtige routes uitgezet.


Gepoogd wordt zoveel mogelijk ligfietsen op de weg te laten rijden die dag. Mark Burgers namens de ligfietsspecialisten; “De laatste zondag van maart moet de dag zijn waarop “alle” ligfietsen van Nederland op de weg zijn. Het is toch een prachtig gezicht om al die ligfietsen door het Nederlandse landschap te zien rijden?”

[image=171881]

Met name voor de mensen die geïnteresseerd zijn in ligfietsen is het huren van een ligfiets op die dag een mooie aanbieding. “Door een ligfiets te huren kunt u beleven wat ervaren ligfietsers al lang weten: een ligfiets is erg comfortabel en snel en je krijgt geen last van je achterwerk, polsen of nek zoals dat bij traditionele fietsen nog wel eens het geval is. Er bestaan veel vooroordelen over ligfietsen en die moeten op deze dag weggenomen gaan worden. Ligfietsen is niet moeilijk, bijna iedereen fietst er binnen enkele minuten mee weg.”

Kijk voor alle info op de website www.mastworp.nl en www.deligfietsspecialisten.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant