Afbeelding

DTC Pirelli Racing Team start seizoen

Sport 58 keer gelezen
UDEN - Het nieuwe wegraceseizoen in Nederland begint dit weekend met races voor het Open Nederlands Kampioenschap op het TT-circuit in Assen. Leon Bovee en Raymond Schouten van het DTC Pirelli Racing Team zijn klaar om het nieuwe raceseizoen te beginnen.

[image=172224]

Het team is vanaf half maart voor 12 dagen naar Spanje geweest om op de circuits van Albacete, Valencia en Aragon de juiste basisafstelling te vinden en de Pirelli-banden te testen. Leon: “Ik ben er helemaal klaar voor na een goede voorjaarstraining waar we een goede afstelling hebben weten te vinden. Ik ben heel positief over de Pirelli banden, dit voelt heel goed. Het is super om te zien hoe het DTC Racing team is gegroeid de afgelopen maanden. Daarbij wil ik alle sponsoren, fans en vrienden bedanken die zich enorm hebben ingezet om dit allemaal mogelijk te maken! Ik hoop allen een mooi jaar te kunnen voorschotelen! Voor mij mag het licht op groen!”

[image=172225]

Raymond Schouten maakt dit weekend zijn debuut voor het DTC Pirelli Yamaha Racing Team in de Dutch Superbike klasse met zijn vertrouwde startnummer 85. Raymond: “De voorjaarstest zit erop, de laatste voorbereidingen worden gemaakt en het aftellen is nu dan ook echt begonnen. Afgelopen weken ben ik in Spanje geweest voor de eerste tests op mijn Yamaha R1 met Pirelli banden. De tests zijn niet geheel vlekkeloos verlopen. Ongunstige weersomstandigheden, een harde valpartij en technische problemen zorgde ervoor dat ik niet het aantal ronden heb kunnen rijden die ik graag had willen rijden. Maar de ronden die ik reed waren goed en ik kijk dan ook uit naar aankomend weekend. Aanstaande vrijdag staat nog een vrije training op het circuit van Assen gepland en ik hoop daar al de juiste setting te vinden voor de kwalificatie trainingen van zaterdag. Een nieuwe uitdaging, een sterk startveld, ik heb er zin in”.

Voor alle actuele ontwikkelingen, zie www.dtc-racing.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant