Afbeelding

Scholieren enthousiast over volleybal

Sport 42 keer gelezen
ODILIAPEEL - Het jaarlijkse scholenvolleybaltoernooi georganiseerd door Terraveen Forzato Combinatie werd afgelopen zondag weer een groot succes. Kinderen van basisschool Den Dijk uit Odiliapeel, de Vlieger uit Volkel en St. Cornelius uit Venhorst deden mee.

[image=172743]

’s Morgens waren de kinderen uit groep 2 en 3 aan de buurt. Zij begonnen de dag eerst met een clinic en daarna speelden zij een onderling toernooitje in teams van twee personen. De kinderen van groep 2 speelden een spellencircuit waarbij per team punten te verdienen waren. Groep 3 speelde een vorm van circulatie volleybal. Alle kinderen speelden fanatiek mee. Dit alles onder begeleiding van leden ven Terraveen Forzato Combinatie.
Hierna gaven de heren en dames van Terraveen Forzato Combinatie nog een flitsende demonstratie weg om te laten zien hoe “het echte volleybal” eruit ziet. Daarna kwamen de kinderen van groep 4 en 5 aan de beurt. Ook zij begonnen met een clinic en speelden daarna een toernooitje. Hier werd tot het laatste toe fel gestreden om de eerste plaats. Na een spannende finale werd uit eindelijk De Vlieger eerste. Van groep 2 werd Den Dijk eerste en van groep 3 ook De Vlieger.

[image=172744]
[image=172742]
[image=172741]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant