Afbeelding

Koopappartementen aan Sint Janstraat

Wonen 109 keer gelezen
UDEN – SVUwonen gaat 27 koopappartementen realiseren op het braakliggende terrein tussen de Mr. Van Coothstraat en de St. Janstraat. Het gaat om appartementen vanaf 165.000 euro, met een koopgarantregeling. Daaronder komen commerciële ruimtes, waaronder een supermarkt

[image=173979]

De appartementen hebben een netto oppervlakte van ruim 75 vierkante meter, een woonkamer met open keuken en één of twee slaapkamers en een balkon op het zuiden. De woningen krijgen ook een zogeheten Frans balkon aan de noordzijde. Onder de appartementen komen commerciële ruimtes, parkeerplaatsen en bergingen. "Voor de commerciële ruimtes zijn al twee gegadigden. Er komt sowieso een supermarkt. Dat zal de Aldi of de Lidl zijn", weet Frank van Driel, namen SVUwonen projectleider van de nieuwbouwwoningen.
Er komen zes appartementen aan de Sint Janstraat – tussen Sgt. Peppers en Wijnhuis Uden - en 21 aan de Mr. Van Coothstraat. De geplande oplevering is in 2014.
"Het gaat om starterswoningen en woningen die geschikt zijn voor senioren", vertelt Van Driel. "We gaan wel eerst peilen of er voldoende belangstelling is voor dit project. Als dat zo is zal de bouw eind 2012 beginnen. Er moet nog een heel traject gevolgd worden, onder meer met bestemmingsplanwijzigingen." Geïnteresseerden kunnen zich uiterlijk 15 mei melden via koopgarant@svuwonen.nl. Mensen die ingeschreven staan als woningzoekende bij SVUwonen krijgen voorrang op deze koopwoningen. Het project is een samenwerking tussen SVUwonen, de gemeente en ontwikkelaar Rialto.

[image=173980]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant