Afbeelding

Eerbetoon Roger Leenen bij hockeyclub Uden

Sport 69 keer gelezen
UDEN - Oude tijden herleven op de hockeyclub Uden op zondag 1 mei. Ter ere van Supercoach Roger Leenen houdt Heren 5 op de dag na Koninginnedag een Tribute Match.

[image=174544]

Roger Leenen heeft de afgelopen jaren veel betekend voor de Udense sportgemeenschap. Zo was hij een gerespecteerd trainer, coach en jurylid bij atletiekvereniging De Keien, verzorgde hij trainingen en coaching bij BC Rush en kent menig Udenaar hem nog vanwege zijn kaart- en klaverjasvaardigheden.
Startend als loop- en conditietrainer bij de hockeyclub Uden begon zijn trainersbloed al snel te stromen en werd hij coach van de meest levendige groep: jongens A2, die later uit zou groeien tot Heren 5. Roger bleek een gouden greep te zijn voor deze jongens. Al gauw zorgde hij voor spelers die het beste uit zichzelf wilden halen en voor een team dat zowel binnen als buiten het veld voor elkaar door het vuur ging. Heren 5 werd door Rogers vertrouwen, toewijding en structuur zelfs twee keer op rij kampioen. Door zijn inzet voor de hockeyclub is hij benoemd tot vrijwilliger van het jaar.
Omdat Roger al die jaren een rots in de branding is geweest en hij recent voor hete vuren heeft gestaan, wil Heren 5 hem eren en bedanken voor al die fantastische jaren. Zondag 1 mei wordt er onder leiding van Roger een Tribute Match gespeeld door alle spelers die door hem zijn gecoacht. De dag wordt feestelijk afgesloten met een barbecue en bijbehorende drankjes om oude tijden te laten herleven. Heren 1 zal geheel in stijl aan het eind van de middag zijn hockeykunsten vertonen in de beruchte streekderby tegen Geel-Zwart Heren 1. Ter ere van deze geweldige persoon, maar bovenal als vriend en coach, is iedereen die ooit betrokken is geweest bij de hockeyclub, maar Roger ook persoonlijk kent, hartelijk welkom op zondag 1 mei vanaf 12.15 uur aan de Boekelsedijk 8a op veld 1.

[image=174545]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant