Afbeelding

'Beest is los' bij Kunstgroep Compagnie

Kunst en cultuur 40 keer gelezen
VEGHEL – Wethouder Riny van Rinsum opent zondag de educatieve expositie ‘Het Beest is Los’, speciaal voor de jeugd uit het basisonderwijs. De tentoonstelling wordt van 8 mei tot en met 19 juni gehouden in de galerie van Kunstgroep de Compagnie aan het Middegaal.

‘Lammobielen’, een raar varken op weg naar de klant, vreemde vogels van strandvondsten, onherkenbare beesten en vrolijke honden vormen samen het decor voor een grappige, kleurrijke en soms aaibare tentoonstelling. Inmiddels hebben enkele klassen uit het basisonderwijs zich aangemeld voor een georganiseerde rondleiding bij deze expositie.

[image=175493]

De Compagnie nodigt leerkrachten van het basisonderwijs met hun groepen leerlingen die zich nog niet aangemeld hebben alsnog van harte uit om de expositie de komende weken individueel te bezoeken. Bij de expositie zijn ‘kijkwijzers’ beschikbaar. Op maandag 16 mei is er om 15.30 uur bovendien een rondleiding met uitleg over de tentoonstelling en over de kijkwijzers voor docenten, verzorgd door de Compagnie. Dit als voorbereiding voor docenten die de tentoonstelling zelfstandig met hun klas gaan bezoeken. Aanmelden kan bij Plein 23, tel: (0413) 36 56 75.
De Compagnie is dagelijks geopend, behalve zaterdag, tussen 9.00 en 17.00 uur en op zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie staat op www.kunstgroepdecompagnie.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant