Afbeelding

Ladies Night rondom High Heels in Markant

Kunst en cultuur 118 keer gelezen
UDEN - Vooraf aan de voorstelling High Heels in Concert houdt Theater Markant zaterdag 21 mei een Ladies Night. Bezoekers van de voorstelling kunnen dan kennismaken met een aantal ondernemers uit Uden en omgeving.

Slim, aantrekkelijk, trendy en carrièreminded, welke vrouw wil dit anno 2011 niet zijn? We krijgen nooit genoeg van winkelen met vriendinnen, lunchen en naar de sauna gaan. Ondertussen vinden we het heerlijk om alle ‘female-talk’ te bespreken: nieuwe aanwinsten, carrière, kinderen en natuurlijk mannen. Vier inspirerende vrouwen, Birgit Schuurman, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot en Denise van Donselaar, nemen je op een columnachtige manier mee langs al deze herkenbare onderwerpen, afgewisseld met diverse songs die raken en inspireren.

[image=176572]

De deelnemende ondernemers zijn Achmea Health Center, Brasserie De Conversatie, Caresse, Relaxt, Curves, Ontmoeten in vrijheid, Monique Teeuwissen Gewichtsconsulent, Het VisieOn, Shilly Beauty Care, Figuurstudio Julia/Bailine Uden, Stilo & Stijl, Schoonheidssalon Terra-Natural, Mijn eigen lijn, Prinsen Opticiens, Francis Mode, Kleur uw Leven en Tupperware Party. Een aantal ondernemers hebben leuke kennismakingsacties of geven leuke prijzen weg. Bij een echte Ladies Night hoort natuurlijk ook een ladies treatment: een welkomstcocktail bij binnenkomst en aan het eind van de avond een overvolle goodiebag.

High Heels in Concert is te zien op zaterdag 21 mei om 20.15 uur in Theater Markant te Uden. De aanvang van de Ladies Night is 19.00 uur.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant