Afbeelding

Prestigieuze prijs Udense IVA-student

Onderwijs 70 keer gelezen
UDEN - Dirk van den Brand uit Uden heeft vanmiddag op de IVA in Driebergen de prestigieuze G. Riemerprijs in ontvangst genomen. De prijs, vernoemd naar de oprichter van de managementopleiding voor de mobiliteitsbranche, wordt jaarlijkse toegekend door studenten en docenten.

[image=176682]

Met de prijs belonen zij een IVA-student die beschikt over een opvallend goede combinatie van intellectuele gaven en sociale vaardigheden. De prijs werd in 1980, bij het 50-jarig jubileum van de IVA geïntroduceerd als eerbetoon aan oprichter Geerlig Riemer.
Van den Brand is een uitstekende student. Cijfermatig is hij de nummer één binnen de tweedejaars HBO-groep. De Udenaar wordt gezien als een altijd positieve en sociale student. Daarnaast heeft hij een extra dimensie toegevoegd aan de IVA door de band 'The Petrol Heads' op te richten. Een initiatief dat door de IVA en door de studenten zeer wordt gewaardeerd. Uiteraard liet de band tijdens de receptie aan het einde van de uitreiking van zich horen.
Tijdens de bijeenkomst in de bomvolle Spykerzaal in Driebergen was Jumbo-directeur Frits van Eerd uit Veghel één van de sprekers. Hij ging in op het dagthema 'Zoek je grenzen' en gaf een toelichting op de succesformule van Jumbo.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant