Afbeelding

Maximum Evenementen on tour met Fantasia

Kunst en cultuur 83 keer gelezen
UDEN - De kindermusical Fantasia, gebaseerd op de populaire kinderboekenreeks van de schrijvende muis Geronimo Stilton, gaat op reis door Nederland. Maximum Evenementen uit Uden zorgt voor alle facilitaire voorzieningen die voor de musical nodig zijn, zoals een luxe theatertent met 1300 zitplaatsen, horecavoorzieningen en logistiek management, kortom Maximum Evenementen zorgt voor een geheel reizend theater welke 5 maanden in Nederland onderweg zal zijn.

[image=178888]

De voorbereidingen voor deze musicaltour zijn al begin dit jaar van start gegaan. “Wij zorgen voor alle voorzieningen, vergunningstrajecten en tourmanagement en onze opdrachtgever draagt zorg voor de show, dus we zijn al enige tijd druk bezig met de voorbereidingen” aldus Rogier Schol van Maximum Evenementen. Vanuit Uden gaan er maar liefst 15 vrachtwagencombinaties op tournee, gevuld met decors, tenten, stroomvoorzieningen, bijna een compleet reizend dorp. Begin juli start de tour in Oostende (België) vervolgens zal de musical te zien zijn in Slagharen, Amsterdam, Utrecht, Best en Breda.
De regie van de Musical is in handen van Jasper Verheugd, medebedenker van Mega Mindy en regisseur van de musicals De kleine Zeemeermin en Pinokkio. In Nederland zijn anderhalf miljoen boeken van Geronimo Stilton verkocht. Vorig jaar won Fantasia de prijs van de kinderjury in de categorie 6-9 jaar.

Meer informatie over Fantasia is te vinden op www.fantasiademuisical.nl en www.maximum-evenementen.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant