Afbeelding

Oranjewijk kiest voor Van Bergen

Wonen 52 keer gelezen
VEGHEL – Het ontwerp van aannemersbedrijf Van Bergen uit Beuningen heeft bij de bewoners van de Oranjewijk de voorkeur voor de reconstructieplannen van de wijk.

Dat blijkt uit een enquête die gehouden is onder de bewoners. Zij konden een keuze maken uit vijf aannemersbedrijven die een ontwerp en plan hadden ingediend voor de reconstructie van de Oranjewijk. Veertig wijkbewoners vulden een formulier in waarvan er 17 op Van Bergen stemden. Het plan van het Veghelse bouwbedrijf Van de Ven kreeg 15 stemmen; Koopmans en BAM Woningbouw respectievelijk 5 en 3 stemmen en voor VDM Woningen koos niemand. De bewoners konden op de lijst tevens aangeven of ze voor sloop en nieuwbouw of renovatie van de huizen in de Beatrixsingel kozen. De voorkeur ging hierbij uit naar nieuwbouw (28 van de 40 stemmen).
Het resultaat van de voorkeuren van de bewoners zal meewegen in de keuze van het ontwerp, maar het is Woonbelang Veghel dat uiteindelijk beslist. De woningcorporatie maakt op woensdag 22 juni bekend welke bouwondernemer de megaklus op zich gaat nemen.


[image=179809]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant