Afbeelding

Zeptemberfeesten in januari

Muziek 6 keer gelezen
ZEELAND – De Zeptemberfeesten zijn er dit jaar wel heel erg vroeg bij, want op zaterdag 21 januari houdt Stichting FEOZ samen met Het Witte Huis voor de derde keer de winterse variant van het driedaags Zeelandse festival ‘de Zeptemberfeesten’ die ieder jaar in september plaatsvinden.

[image=200808]

‘Das große Zeptemberfeesten WinterSpektakel’ wordt een knotsgekke feestavond in winterse sferen met gezellige muziek en een zeer hoog ‘flauwekulgehalte’. Met gratis glühwein, grote pullen bier, vette Bratwursten en dames in Tiroleroutfits. DJ Dirndl zorgt voor het heerlijke Duitse feestsausje. De live optredens van De Brabantse Toppers en Heino met zijn Schlager Party maken het feest compleet.
Na eerdere edities in De Ambianz (2009) en De Heische Tip (2010) wordt deze keer de Ridderzaal in Het Witte Huis omgetoverd tot feestpaleis. Alle bezoekers worden opgeroepen verkleed te komen. Wie het meest origineel gekleed is, wordt die avond in het zonnetje gezet.
De zaal van Het Witte Huis is vanaf 20.00 uur geopend en om 20.30 uur gaat de het spektakel van start. De voorverkoop is in volle gang. Kaarten zijn in de voorverkoop voor slechts € 7,50,- per stuk online te bestellen via www.zeptemberfeesten.nl of te koop in Zeeland bij C1000 Eijsermans, Snackbar Hap & Stap en Het Witte Huis. Aan de kassa zijn kaarten 10 euro per stuk. Volg het laatste nieuws over Das große Zeptemberfeesten WinterSpektakel ook via Twitter, Facebook en Hyves en maak kans op gratis kaartjes en consumptiebonnen.
Achter de schermen is Stichting FEOZ volop bezig met de voorbereidingen voor de Zeptemberfeesten 2012. Een feestelijke editie want het evenement viert het vijfjarige jubileum. Het is te doen van vrijdag 21 tot en met zondag 23 september op het festivalterrein aan de Boekelsedijk in Zeeland.

[image=200809]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant