Afbeelding

Sprookjesachtige wereld met foto's

Zakelijk 56 keer gelezen
OSS – Peter Jochems brengt dagelijks zijn liefde voor fotografie over op cursisten met zijn bedrijf FotoClass. Hij geeft zijn baan bij de ambulancedienst in Oss op om verder te gaan met zijn grootste passie. "Het is fantastisch om mensen kennis te laten maken met de wondere wereld van de fotografie."

Jochems is al twintig jaar medewerker van de ambulancedienst in Oss. Om FotoClass meer aandacht te geven stort hij zich nu fulltime in het geven van cursussen. "De passie voor fotografie is begonnen toen ik op jonge leeftijd spelenderwijs met het fotocameraatje van mijn vader aan de slag ging. Het is een bijzondere wereld. Ik heb in de loop der jaren een brede kennis opgebouwd en dat wil ik doorgeven aan anderen."

[image=200786]

Basis
"Een cursus fotografie is veel minder ingewikkeld dan mensen denken. Onze kracht zit in de begrijpelijke taal die we gebruiken om mensen te leren omgaan met een camera", aldus Jochems. Al enkele jaren geeft hij samen met zes andere instructeurs basiscursussen fotografie voor spiegelreflexcamera’s die bestaan uit vijf lessen. "Wanneer je de basis onder de knie hebt, resulteert dat in mooiere foto’s. Je weet waar je mee bezig bent", zegt Jochems. De cursus wordt gehouden in Uden en Oss. "Ik durf gerust te stellen dat wij de meest complete basiscursus fotografie in de regio hebben en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs." Na de basiscursus bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor losse workshops op allerlei gebieden zoals nacht-, portret-, urban-, en macrofotografie. Dan begint het echte werk in de sprookjesachtige wereld van de fotografie." Nieuw komend jaar zijn de fotografievakanties. Ook mensen die een bedrijf hebben of iets willen verkopen hebben veel baat bij een cursus vertelt Jochems. "Verkoop bestaat voor een groot gedeelte uit presentatie. Als je op sites van bijvoorbeeld autohandelaren, makelaars of op marktplaats kijkt, dan snap je gelijk waarom iets niet de deur uit gaat. De foto’s van producten kunnen zoveel beter. Een cursus fotografie is een hele kleine investering als je het afzet tegen het verkopen van een product." Kijk voor meer informatie op http://www.fotoclass.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant