Afbeelding

Talent krijgt podium bij Stichting BLUV

Kunst en cultuur 30 keer gelezen
VEGHEL/UDEN – Stichting BLUV biedt regionaal talent een podium in een muzikale productie die in oktober 2012 wordt opgevoerd in Volkel. Het initiatief wordt door Rabobank Uden Veghel gesteund met 50.000 euro.

[image=200401]

Stichting BLUV (Boekel, Landerd, Uden, Veghel) bestaat uit een groep creatieve en enthousiaste mensen die in 2012 – samen met regionale talenten – een eenmalige muzikale theaterproductie produceert. Rabobank-directievoorzitter Wim Bens overhandigde afgelopen woensdag een cheque ter waarde van 50.000 euro om het unieke project mogelijk te maken.
“2012 is het Jaar van de Coöperatie en daarom geven wij als coöperatieve Rabobank dit cadeau aan de gemeenschap. Onze regio kent heel veel muzikaal talent. Daar willen we graag meer mee doen,” vertelt Wim Bens: “Met het mogelijk maken van deze productie ondersteunt de Rabobank een initiatief om talenten een podium te bieden en een kans om hun talenten verder te ontplooien.”
De muzikale productie is geschreven naar een idee van de film ‘As it is in heaven’. Betrokkenheid, de kracht van het lied en vooral sámen problemen aanpakken en oplossen worden in dit bijzondere verhaal verteld. De productie, organisatie en uitvoering is in handen van een groep enthousiaste en professionele vrijwilligers onder leiding van Marc Tooten, bekend van de stichting Stage Affairs. Het stuk wordt op 5, 6 en 7 oktober - voorafgaand aan het festival Festyland in Volkel – gespeeld in één van de tenten. Meer informatie over het project en aanmelding voor de audities kan op www.stichtingbluv.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant