Afbeelding

Boerenbruidspaar Volkel onthuld

Kunst en cultuur 86 keer gelezen
VOLKEL - In de Elperhoeve zijn zondag Martien en Truus Jansen onthuld als het nieuwe boerenbruidspaar van Volkel. Tijdens het komende carnaval gaan ze door het leven als Martien van Marie van Driek de Smid en Truus van Hanne van Peer Daondele.

[image=200071]

Martien en Truus Jansen-Vogels hebben vier dochters en vijf kleinkinderen. Zij wonen op Eiment. Martien is geboren op de Eikenheuvel in Uden en is 38 jaar bij Raaijmakers en zn bronbemaling werkzaam geweest. Truus is echte Volkelse, zij is geboren op ’t schadron en is werkzaam op de Vliegbasis in de catering. Hun hobby's zijn hun vijf prachtige kleinkinderen, Truus speelt graag een potje tennis, muziek, carnaval vieren en op vakantie gaan behoren ook tot hun hobby’s. Ze zullen op carnavals maandag 20 februari 2012 in het onecht worden verbonden in de Elperhoeven
In de Elperhoeve werd zondag een zeskamp gehouden met spijkerbroek hangen, ballen goot, hout zagen, ringwerpen, vragen ronden en als laatste het bekende bier drinken uit een laars. Er deden 15 teams mee zoals De Loatbloeiers-De raad van Elf en De Ballenmeppers. Gin gefrot won uiteindelijk waarna de onthulling plaatsvond in de vorm van ‘The voice of Volkel’.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant