Afbeelding

SkyLine TV brengt ‘Jaar in Beeld’

Algemeen 39 keer gelezen
UDEN – SkyLine TV zendt tussen Kerstmis en de jaarwisseling een bijzonder jaaroverzicht op televisie uit. ‘Het Jaar in Beeld’ blikt in zes afleveringen, met enkele prominenten uit Uden en Veghel, terug op het nieuws van 2011.

[video=51v8cb741c2]

Zes dagen lang schuiven in de SkyLine tv-studio gasten aan tafel om met elkaar te praten over de belangrijkste gebeurtenissen. “We wilden dit jaar op een andere, méér originele manier, terugblikken op het afgelopen jaar”, vertelt hoofdredacteur én presentator van het tv-programma Philip van den Brand. “Aan de hand van zes thema’s: cultuur, onderwijs, politiek, gezondheid, zakelijk en sport belichten we het nieuws van 2011. Zonder daarbij volledig te willen én kunnen zijn.” Iedere uitzending duurt twintig minuten en wordt voorafgegaan door een korte beeldimpressie. Van den Brand wordt tijdens ieder thema geassisteerd door één van zijn collega’s. Zo fungeren Paula van Hout, Ted Gijsel, Léon de Beer, Henk Trimbach, Marion van Eijk en Peter Kuijpers als ‘sidekick’. “Het levert interessante en verrassende televisie op”, verzekert de presentator.

Wensen
Op Nieuwjaarsdag, zondag 1 januari, brengen vanaf 12.00 uur bekende en minder bekende inwoners uit Uden en Veghel hun beste wensen over aan de kijkers van SkyLine TV. Dit programma is te zien tot en met maandag 2 januari 19.00 uur. Dan start namelijk het eerste Journaal van 2012.

Het ‘Jaar in Beeld’ is vanaf maandag 26 tot en met zaterdag 31 december iedere dag te zien op SkyLine TV. Het programma begint om 00.00 uur en wordt tot en met de volgende dag 23.00 uur ieder uur herhaald.

[image=199722]

[image=199724]

[image=199723]

[video=5bVu7HsFG5n]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant