Afbeelding

Nienke Biemans blij met opbrengst marathon

Algemeen 213 keer gelezen
UDEN - Nienke Biemans uit Uden heeft met het lopen van een halve internationale marathon, de Ankor Wat, in Cambodja op 4 december voor Microkrediet voor Moeders een bedrag van €1365 opgehaald en voor het Green Gecko Project US$2468. Nienke verblijft nog tot en met januari in Siem Reap om vrijwilligerswerk te doen. Ze liep voor straatkinderen en moeders in Cambodja.

[image=199453]

“Voor Microkrediet voor Moeders heb ik een bedrag van €1365 opgehaald; €65 per kilometer, dit is de gemiddelde lening waarmee een vrouw in Cambodja een investering kan doen waarmee ze haar eigen inkomen kan genereren. Daarnaast heb ik voor Green Gecko Project US$2468 opgehaald, wat neer komt op 2,5 week eten voor mijn Green Gecko Kids of een half jaar universiteit voor de allereerste Green Gecko Kid die gaat studeren. De kinderen zijn helemaal door het dolle heen en vinden het erg bijzonder dat mensen zo met ze mee leven en zo vrijgevig geweest zijn”, meldt Nienke tevreden.
Er zijn zo veel mensen geweest die mij en mijn initiatief enorm gesteund hebben, echt geweldig. Zo hebben afgelopen weekend kinderen van Stichting Wel.kom in Venlo, 6 uur lang met bevroren handen en tenen koekjes en warme chocomel op een kerstmarkt verkocht. Ik hoop dat ik komende maand nog meer geld op kan halen voor het Green Gecko Project. Desnoods loop ik nog een tweede halve marathon hier in Cambodja (dat is ook dan ook meteen een goede voorbereiding op mijn geplande New York marathon volgend jaar...). Donaties blijven dus ook meer dan welkom op 48 88 75 056 ABN Amro Bank, ten name van Nienke Biemans, onder vermelding van Green Gecko.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant