Afbeelding

Zeester-Meerval, limiet wedstrijd

Algemeen 67 keer gelezen
Tilburg 18 december 2011

[image=198792]

Het is zondagmiddag, 12.45 uur, verzamelen in het zwembad, Stappengoor, in Tilburg. Hier zal vanmiddag een limietwedstrijd plaatsvinden om voor sommige zwemmers nog een Brabants cq Nederlands limiet te halen. Het wordt een wedstrijd met een lach en een traan.

[image=198796]

De trainers die vanmiddag aan de rand van het bad staan, Daan van Boxmeer en Manon Houtman, hebben hun handen vol bij het coachen. De temperatuur in het zwembad is ook van tropische waarde. Boven op de tribune schijnt het nog een graadje warmer te zijn.

[image=198797]

Ik beperk me vandaag alleen tot de limieten van diegene die mee gaan doen aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen korte baan, die gehouden gaan worden op 3 t/m 5 feb, in het Slotervaartbad te Amsterdam.

[image=198795]

Floor Habers haalde een limiet op de 400m vrije slag, Frederique Janssen op de 100m vrij en de 200m vrij en Indy Jongman zwom een Brabants record op de 50m rug in haar leeftijdsklasse. Veel zwemmers zaten dicht tegen hun limiet grens aan, voor sommige was het een teleurstelling om net weer niet de magische tijd te zwemmen.

[image=198794]

Al met al, we hebben weer genoten van een middagje hard zwemmen. De Kerst staat voor de deur, nog eventjes trainen en dan genieten van een paar daagjes rust! Hoewel sommige van ons gewoon in de Kerstvakantie door trainen cq wedstrijden gaan zwemmen. Zoals de Swimmeet te Maastricht op 28-29-30 december. Dus de kerstpondjes hebben voor deze zwemmers geen tijd om zich te gaan vestigen.

[image=198793]

Daniël van Dijk, Fime Namwansa, Sander van Bommel, Anne en Elle Hoevenaars, Anne van Casteren, Anne van de Loo, Claire en Juliëtte van den Berg, Ely van Kraaij, Evy Ulijn, Fleur van Brakel, Floor Habers, Frederique Janssen, Indy en Kyra Jongman, Lotte Langenhoff, Lotte Verbiesen, Maaike de Beer, Sanne Nijholt, Sofie Nooijen en Yasmin Esser,
allemaal bedankt voor jullie kijkgenot!

.........Later!
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant