Afbeelding

'The Voice of MC Ladies'

Algemeen 10 keer gelezen
UDEN - Het meidenwerk van Stichting Compass Uden in het Multicenter druk werd donderdagavond druk bezocht. Meiden van 12 tot 18 jaar konden deelnemen aan een professionele zangles. Na enkele stem- en zangoefeningen zongen de meiden onder begeleiding leuke top-40 hits.

[image=198692]

Elke donderdagavond organiseert Stichting Compass Uden leuke meidenactiviteiten in het Multicenter. De Pul kent al de Girls Only!-avonden voor meiden van 10 tot 16 jaar. Het meidenwerk in het Multicenter richt zich met name op meiden die naar het voortgezet onderwijs gaan, in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. Meiden die zich te oud voelen voor Girls Only! kunnen doorstromen naar deze groep. Of meiden die meer behoefte hebben aan een kleinere groep of meer individuele aandacht.
Met het meidenwerk wil Stichting Compass Uden een veilige ontmoetingsplaats creëren voor meiden en daarbij de ontwikkeling, weerbaarheid, en zelfstandigheid van deze meiden ondersteunen en bevorderen. Naast leuke activiteiten is er een eigen meidenruimte in het Multicenter voor de meiden ingericht waar geen jongens mogen komen. Hier kunnen de meiden gezellig hangen en kletsen. Meer informatie is te vinden op inuje.nl of meidenwerkuden.hyves.nl. De MC Ladies avonden duren van 19.00 tot 21.30 uur. Entree is gratis. Het Multicenter ligt aan de Kastanjeweg 1a in Uden.

[image=198693][image=198694]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant