Afbeelding

Gouden Podiumkaart voor Prins Marco

Kunst en cultuur 35 keer gelezen
VEGHEL – Theater De Blauwe Kei reikte afgelopen week de Gouden Podium Cadeaukaart uit aan Prins Marco d’n Urste van Carnavalsvereniging de Kuussegatters.

[image=198680]

De theaterwereld stond afgelopen maand in het teken van de promotie van de Podium Cadeaukaart. De cadeaupas werd vorig jaar geïntroduceerd als vervanger van de Nationale Theater- & Concertbon. Elk theater in Nederland mocht een Gouden Podium Cadeaukaart weggeven. Theater De Blauwe Kei koos ervoor om de kaart uit te reiken aan Prins Marco d’n Urste van Carnavalsvereniging De Kuussegatters.
De keuze was niet geheel toevallig. De Blauwe Kei en De Kuussegatters delen namelijk het jaar waarin zij werden opgericht. Beiden vieren dit jaar hun 44-jarige bestaan. De Blauwe Kei en De Kuussegatters zijn sinds de oprichting nauw aan elkaar verbonden, omdat diverse carnavalsactiviteiten al sinds het prille begin in De Blauwe Kei worden georganiseerd.
Prins Marco kwam zaterdag 10 december samen met de Raad van Elluf naar Theater De Blauwe Kei om de gouden kaart ter waarde van € 88,- in ontvangst te nemen uit handen van Yan van der Heijden, directeur van Theater De Blauwe Kei.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant