Afbeelding

Willem van der Burgt gast bij SkyLine

Algemeen 12 keer gelezen
VEGHEL – UDEN – Trainer Willem van der Burgt van Vorstenbossche Boys is gast in de laatste uitzending van dit jaar. De Berghemnaar spreekt een uur lang met Hans Smits en Peter Kuijpers over voetbal en over zijn club Vorstenbosch. Van den Burgt heeft toegezegd zijn assistent mee te brengen.

[image=123490]

In het tweede uur blikken we wat terug. Onder genot van een kerststol en een glaasje glühwein komen herinneringen langs. Alle bekende namen er zitten wel in het programma of worden gebeld. Een gesprek met Bas Gösgens de opvolger van Chris van den Dungen bij UDI’19. Heel leuk is de opname met Roel van der Heijden. De makkelijk scorende spits van EVVC staat momenteel bovenaan in het Regio Topscorer Klassement. Stem zaterdag af en luidt met ons de winterstop in. Zondag is er zoals altijd het sportprogramma van 14.00 uur tot 18.00 uur met veel actuele sporten.

Op zondag 8 januari houdt SkyLine sport het traditionele sportcafé. Van 14.00 tot 18.00 uur zullen wij met onze collega’s terugblikken op 2011. Gedurende het sportcafé staan onze verslaggevers en sporters centraal. Samen zullen we het glas heffen op een geweldig sportjaar 2012. Zet deze datum alvast in uw agenda of zakjapanner. Het gebeuren zal plaatsvinden in de studio’s van SkyLine RTV.

[image=198667]

SkyLine RTV is te ontvangen op 106.00 MHz voor Uden en omgeving en 107.100 MHz voor Veghel en omstreken. Natuurlijk op de kabel en het nog immer wereldwijde internet.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant