Afbeelding

Bas Gösgens nieuwe trainer UDI'19

Voetbal 29 keer gelezen
UDEN - Uiteindelijk is er dan toch witte rook uit de bestuurskamer van UDI'19 gekomen. Bas Gösgens is de nieuwe trainer van de Parkzichters. De 43-jarige Bosschenaar tekent in ieder geval voor het komende seizoen.

[image=57514]

Gösgens was eerder ondermeer trainer van SV Deurne en momenteel is hij actief bij UNA in Veldhoven. Met beide teams werd hij kampioen in de Hoofdklasse. UDI'19 sprak serieus met twee kandidaten. Naast Bas Gösgens was ook Bert Ruijsch zeer nadrukkelijk in beeld. De huidige trainer van SV Venray leek maandagavond nog bij de Parkzichters te tekenen maar uiteindelijk kwam hij er met de Udenaren 'niet uit' waardoor Bas Gösgens overbleef.

Personalia
Gösgens is 43 jaar en heeft zijn jeugdjaren als voetballer doorgebracht bij OJC. Later kwam hij uit voor BVV, FC Den Bosch, FC Oss en KSV Mol in België. Als trainer begon hij in de jeugdopleiding van FC Den Bosch en FC Oss. Hierna volgden trainerschappen bij de amateurs van RKSV Oisterwijk (drie jaar), SV Deurne (drie jaar) en nu bijna drie jaar bij UNA in Zeelst. Bij de laatste twee clubs wist hij kampioen te worden en op dit moment doet UNA het redelijk in het eerste seizoen in de Topklasse.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant